Cuptorul se incalzeste cam la 180 grade(fiecare stie cum functioneaza cuptorul din dotare)
Apoi separam ouale, albusul se bate spuma cu putina sare si apoi se pune la frigider.Untul,zaharul,galbenusele se bat pana devine o crema spumoasa.Se amesteca grisul cu praful de copt.Se adauga branza si albusul batut spuma.Compozitia se pune intr-o forma rotunda de circa 18 cm sau ce aveti la indemana,peste care venim cu visinele scurse si o lasam la cuptor 45 minute.(eu am o forma de 18 cm de la IKEA, care se desface si ramane perfect rotund ca un tort).Dupa ce au trecut cele 45 de minute, o lasam in cuptor sa se raceasca,apoi o bagam la frigider.Este o prajitura racoritoare si foarte gustoasa.Se poate face si cu alte fructe.Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii