Se bat albusurile cu mixerul apoi se adauga treptat galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, iaurtul si uleiul si se omogenizeaza.
Praful de copt se amesteca cu faina in alt castron.
Se adauga apoi la crema obtinuta faina, mai amestecam putin pana obtinem un aluat cremos si omogen apoi se toarna aluatul in tava pregatita cu hartie de copt si se pun fructele peste aluat.
Se coace 35 de minute la 185 de grade. Dupa ce s-a copt se lasa la racit cel putin 30 de minute si se pudreaza cu zahar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii