Se freaca mai intai untul cu zaharul brun pana ce devine o spuma,apoi adaugam cate un galbenus pe rand,amestecand de jos in sus incet.Adaugam faina cernuta si albusurile batute spuma tare cu cel putin 2 linguri de zahar brun.In coca rezultata amestecam si coaja rasa de la una bucata lamaie si pliculetul de zahar vanilat.Ungem o tava cu unt sau punem hartie de copt si turnam compozitia in tava.Punem visinile in ce forma dorim(eu am pus visina langa visina). Bagam la cuptor pentru cel putin 60 de minute(acum depinde de cuptorul fiecaruia cum arde).Dupa 50 de minute verificam si facem testul cu scobitoarea ca sa vedem daca s-a copt prajitura.Este o prajitura foarte gustoasa si foarte usor de facut.Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii