Se scot samburii visinilor cu un aparat de scos samburi(daca aveti, daca nu cum va pricepeti)
Forma se unge cu unt si se tapeteaza cu faina.
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare, se adauga si zaharul vanilat si se bat pana se topeste zaharul.
Galbenusurile se freaca usor cu uleiul, se adauga albusurile batute spuma, Se amesteca usor de sus in jos, pana se incorporeaza toata compozitia de albusuri. Apoi se adauga usor faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine.
Se toarna coca in tava tapetata.
Visinile se trec prin faina si se pun pe toata suprafata
prajiturii. Se baga forma in cuptorul incins la 180 de grade si se coace cam 45 de minute. E gata cand raspunde pozitiv la proba cu scobitoarea.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii