Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Prajitura cu visine

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 10 linguri ulei
  • 15 linguri lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 2 cani faina
  • 20 de visine fara samburi

Mod de preparare

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat.

Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza pana devin o crema, apoi se amesteca cu albusurile batute spuma.

Se adauga apoi laptele, sarea si faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu mixerul pana se incorporeaza toata faina.

Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se pun visinile. Se da la cuptor cca. 20-25 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise