Separam ouale: albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se amesteca cu sare si ulei si se toarna peste albusuri, amestecand de sus in jos.
Se adauga praful de copt stins si faina in ploaie.
Se unge si se tapeteaza tava si se toarna compozitia. Se introduce la cuptor 5 minute, apoi se scoate si se aseaza deasupra visinele. Se baga tava din nou la cuptor 15-20 minute. Se pudreaza cu zahar farin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii