Se desface borcanul cu visine si se pun visinele intr-o strecuratoare, la scurs.
Se separa albusurile de galbenusuri .
Se amesteca bine de tot galbenusurile cu zaharul pina isi dubleaza volumul.Albusurile se bat spuma.
In compozitia cu galbenuse adaugam pe rand si celelalte ingrediente si mixam bine.Adaugam apoi albusurile amestecand de sus in jos, incet cu o lingura pina intra albusurile in compozitie.
Intr-o tava captusita cu hartie de copt, rasturnam aluatul si deasupra presaram visinele scurse de sirop.Dam tava la cuptorul dinainte incalzit si lasam sa se coaca pina cind facem proba cu scobitoarea si aceasta iese uscata.
Lasam prajitura in tava sa se raceasca apoi o pudram cu zahar praf si o taiem cum dorim...
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii