Se freaca mai intai untul cu zaharul pana ce obtinem o crema pufoasa ca o spuma.Se adauga cate un galbenus si se freaca bine la fiecare galbenus in parte.Apoi adaugam faina in ploaie si frecam pana ce devine cremoasa.Adaugam albusurile batute spuma si lasate in frigider cel putin 15 minute.Cand adaugam albusurile mestecam cu o paleta de lemn de jos in sus incet ca sa se incorporeze bine.Se pune foaie pergament intr-o tava, peste care venim cu compozitia rezultata si peste care punem visinile.Apoi o bagam la cuptorul preancins la cel putin 180C.Prajitura se incearca cu o scobitoare, ca sa vedem daca este gata.Cand prajitura este gata o lasam sa se raceasca in cuptor, apoi o pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie de la Dr Oetker si o taiem.Pe deasupra o ornam cu zmeura proaspata.Este o prajitura de sezon foarte racoritoare si buna.Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii