Amesteci zaharul cu galbenusurile, pana se obtine o crema pufoasa, adaugi celelalte ingrediente. Intinzi aluatul in tava unsa cu margarina, tapetata cu faina, sau pe hartie de copt.Tava sa fie mai inalta, mai scurta decat cea de aragaz.Dai tava la cuptorul incins, pentru 10 minute, dupa care intinzi fructele si bezeaua. Dai la cuptor pana incepe bezeaua sa se ingalbeneasca. Scoti din cuptor imediat ce e coapta. Portionezi dupa ce e racita
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii