Punem faina intr-un bol mai mare.Adaugam zaharul si amestecam bine.Topim untul si il turnam peste faina.Cu degetele amestecam bine pana vom obtine un aluat sfaramicios, din care vom pastra o cescuta.Peste aluatul ramas adaugam praful de copt,esenta, ouale,laptele si omogenizam bine.Spalam prunele si le desfacem in doua,apoi le punem la scurs.Tapetam o tava cu unt sau ulei si cu faina si turnam aluatul.Asezam prunele si presaram deasupra restul de aluat sfaramicios pe care l-am oprit.Introducem tava la cuptor la foc potrivit.Scoatem prajitura cand s-a rumenit frumos deasupra.Se taie dupa ce s-a racit complet.Pudram cu zahar pudra.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii