Am mixat ouale intregi, cu zaharul si zaharul vanilat apoi am adaugat uleiul si am continuat sa mixez,apoi am adaugat faina si praful de copt si am omogenizat bine compozitia.
Am uns tava si am tapetat-o cu faina unde am adaugat apoi compozitia si din loc in loc am pus visine fara samburi.Am dat tava la cuptor pana se aureste pe de-a supra.Am lasat-o sa se raceasca, iar intre timp am preparat jeleul de visine care l-am afcut astfel:
-am scurs visinile de suc, iar apoi am preparat gelatina exact ca pe plic cu sucul de la vinine, apoi am adaugat visinile si am mai lasat inca putin pe foc, apoi am lasat putin sa se raceasca si apoi am pus-o jeleul peste blat.
Am dat la rece timp de 30 de minute, apoi am ornat cu frisca.
E foarte delicioasa, la sotul ia palcut atre mult! :)
Pofta Buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii