Albusurile se bat spuma cu zaharul. Uleiul se freaca cu galbenusurile, apoi se adauga peste albusuri, se adauga cacaoa, faina si praful de copt. Se coace in tava unsa si tapetata cu faina.
Se freaca margarina cu zaharul, apoi se adauga branza.
Se intinde peste blatul racit putin.
Praful de budinca se amesteca cu zaharul in cratita, apoi se adauga Fanta incet, sa nu se faca cocoloase si se pune la foc mic.
Cand se raceste se toarna peste crema de branza. Se da la rece si se taie a doua zi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii