Prajitura Fanta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Prajitura Fanta

Ingrediente

  • blat: 6 oua
  • 4 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 ml ulei
  • crema: 500 g branza de vaci dulce
  • 200 g zahar pudra
  • 250 g Margarina Rama Maestro
  • crema galbena: 2 plicuri budinca vanilie
  • 1 litru Fanta
  • 4 linguri zahar

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu zaharul. Uleiul se freaca cu galbenusurile, apoi se adauga peste albusuri, se adauga cacaoa, faina si praful de copt. Se coace in tava unsa si tapetata cu faina.

Se freaca margarina cu zaharul, apoi se adauga branza.

Se intinde peste blatul racit putin.

Praful de budinca se amesteca cu zaharul in cratita, apoi se adauga Fanta incet, sa nu se faca cocoloase si se pune la foc mic.

Cand se raceste se toarna peste crema de branza. Se da la rece si se taie a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise