Ingrediente
Blat, 6 oua, 12 linguri zahar praf, 1 lingura bicarbonat, 10 linguri faina, 2 linguri cacao, 2 plicuri zahar vanilat, , Crema, 4 galbenusuri, 2 linguri faina, 200 ml lapte rece, 200 gr unt, 100 gr zahar pudra, , 14 bucati roll de ciocolata, , Glazura, 4 albusuri, 200 gr zahar pudra, 2 plicuri zahar vanilat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
3 voturi
Mod de preparare
Crema: galbenusurile se freaca cu faina si cu amidonul. Se adauga incet laptele rece. Se pune pe foc mic pana se ingroasa. Se lasa la racit. Untul se freaca cu zaharul si apoi se adauga treptat crema rece.
Glazura: se bat albusurile cu zaharul si zaharul vanilat pe bain-marie pana se ingroasa.Se iau de pe abur si se bat in continuare pana se racesc.
Asamblare: pe blat se intinde crema. Se iau cele 14 roll-uri de ciocolata se se preseaza usor in crema. Se pune deasupra bezeaua. Se lasa la rece 1 h apoi se poate servi!