Foaia se taie in 2sau 3 depinde de marime,si formam 3 dreptunghiuri de aceiasi dimensiune;
Se inteapa bine cu furculita se presara zahar pudra si se introduc in cuptorul cald 200°C pana se coloreaza;
Crema :fierbem laptele pe foc cu zaharul vanilat,pana incepe sa clocoteasca,separat uoale se bat bine cu zaharul,incorporam amidonul,dizolvam cu laptele cald,putin cate putin,dupa care punem compozitia la foc domol,pana se ingrosa;
Dam crema deoparte ,luam o mica parte din aceasta,o amestecam cu ciocolata amara,omogenizam,si o lasam la racit!
In crema alba adaugam dupa racire bucati de ciocolata amara ;
Alternam foile cu crema ,iar deasupra ornam cu crema de ciocolata!
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii