Se freaca untul cu zaharul pana devine o crema omogena,se adauga galbenusurile pe rand, amestecand bine dupa fiecare.Se adauga faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie.Se framanta pana devine un aluat omogen.Se unge si tapeteaza o tava de aragaz in care se rade 3 sferturi din aluat.Deasupra se pune crema facuta din cele 3 albusuri batute spuna,in care se incorporeaza gemul,nuca si cacao.Se rade restul de coca peste crema.(daca coca este prea moale se mai adauga faina).Se coace in cuptorul incins circa 30 de minute la o temperatura de 180 de g.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii