Blatul se face astfel:
Se separa albusul de galbenus si albusurile se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile, zaharul vanilat, praful de copt, cele doua budinci si faina.Se omogenizeaza totul apoi se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata.Se da la cuptor timp de 30-40 de minute la foc mic.
Cand se raceste se taie blatul in jumatate si se umple cu crema care se prepara astfel:
- margarina se bate bine cu zaharul pana devine o crema si se topeste zaharul;
- budinca se prepara exact cu scrie pe plic, se lasa sa se raceasca apoi se adauga peste margarina, se pune si esenta de rom; se amesteca toate apoi se umple blatul.
Glazura se prepara exact dupa instructiunile de pe plic.
Se decoreaza cu nuca de cocos.
Pofta Buna!!! :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii