Se amesteca bine zaharul cu laptele apoi se adauga treptat faina si praful de copt, se separa in 2 compozitia in una se pune cacao iar in cealalta coaja de portocala (sau nuca de cocos, vanilie). Intr-o tava unsa si tapetata cu faina se toarna un strat alb apoi un altul negru pana se termina. Se coace la 160° timp de 40-45 minute. Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii