Albusurile le separam de galbenusuri. Albusurile se mixeaza pana devin o spuma tare, apoi adaugam pe rand zaharul pudra mixand in continuare. Apoi, amestecand cu o lingura de jos in sus adaugam pe rand galbenusurile, uleiul, laptele, praful de copt si faina.
Impartim aluatul in doua; intr-o jumatate de aluat adaugam esenta de vanilie, iar in cealalta jumatate adaugam cacao si o lingurita de cafea ness.
Ungem cu ulei o forma cu diametrul de 25 cm, cu lingura punem alternativ din cele doua compozitii si dam tava la cuptor timp de 30-40 de minute, pana se rumeneste prajitura deasupra. Dupa ce s-a racit se serveste cu miere.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii