Mixam 3 oua intregi cu zaharul si un praf de sare. Adaugam uleiul, cate putin, continuand sa mixam, apoi (pe rand) iaurtul, esentele si sucul de portocale.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt si fulgii de ciocolata.Amestecam branza ricotta cu 1 ou si 3 linguri zahar, un praf sare si coaja rasa de portocale.Punem amestecul de branza peste cel cu faina si iaurt, amestecam pana se omogenizeaza, oprim 3 linguri din aluat apoi il turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt (22*22 cm daca o vrem inalta sau 20*28). Cele 3 linguri le amestecam cu cacao apoi le turnam peste primul aluat si amestecam cu un cutit pentru a crea efectul de marmorat. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180° in jur de 40 minute sau pana trece testul scobitorii. Cand este gata o scoatem si o lasam sa se raceasca pe un gratar, apoi o putem tapeta cu zahar pudra si o servim.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii