PRAJITURA MINUNE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1L lapte
  • 1 pachet margarina unirea
  • 300g zahar
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 9 linguri faina
  • 1/2 l frisca lichida
  • ciocolata

Mod de preparare

1. Seamesteca margarina, zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile

2. Se bat albusurile cu un praf de sare

3. Se amesteca laptele cu faina

4. Se amesteca 1.+2.+3.

Se unge si tapeteaza tava de la cuptor.

Se toarna compozitia si se baga la cuptor.

Se tine pina se rumeneste pe deasupra.(cca 35-40\')

Se scoate, se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit se pune frisca pe deasupra, dupa care se rade ciocolata si se da la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise