Intr-un bol se pune circa 500g de faina, care se sfarama cu margarina, apoi se adauga ouale, zaharul, esenta de evanilie, amoniacul stins cu laptele, praful de copt toate se amesteca bine,daca mai e nevoie se adauga faina pana devine un aluat moale, care se intinde in tava cu mana.
Din acest aluat se pastreaza o bucata, care se framnatacu faina pana se face o coca mai tare.
Aceasta coca o vom rade pe deasupra, este bine sa pune hartie de copt sau staniol.
Dupa ce am pus coca in tava, intindem pe ea gemul apoi nucile taiate, iar pe deasupra se razuie aluatul pastrat separat.
Se baga la cuptor pana se rumeneste pe deasupra.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii