Biscuitii,sfaramati in palme,amestecati foarte bine cu untul topit apoi compozitia pusa intr-o tava de chec cu folie alimentara;se preseaza bine apoi se da tava la frigider pentru 1-2ore;pentru crema,se topeste ciocolata impreuna cu untul la microunde,dupa ce s-a racit se amesteca cu coniacul,smantana si gelatina topita dupa instructiunile de pe plic;se rastoarna peste biscuitii din tava si se da din nou la frigider pana a doua zi;se orneaza cu ciocolata topita la microunde impreuna cu untul si amestecat bine cu lapte;se toarna cicolata peste prajitura apoi,optional se pudreaza cu cacao si se orneaza cu fructe.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii