Se prepara blatul de pandispan astfel:Amestecam bine galbenusurile cu zaharul, cacaoa si untul moale frecat spuma inainte. Adaugam albusurile batute spuma tare. Adaugam faina in ploaie si amestecam cu mare grija de jos in sus, dinspre centru spre exterior. Apoi ungem si tapetam o tava dreptunghiulara cu faina si turnam copmozitia cu grija sa umplem tava uniform.Apoi o bagam la cuptorul incins si lasam cam 30 de minute sa se coaca.Apoi nu scoatem brusc tava ci o lasam sa se raceasca putin cu usa cuptorului intredeschisa.Apoi taiem blatul in doua si cand s-a racit bine,il insiropam.
Se prepara crema de zahar ars conform instructiunilor de pe cutie.
Se umple blatul cu crema,apoi deasupra turnam ciocolata alba topita la bain marie in care amn picurat esenta de vanilie si am adaugat 1 lingurita de margarina.Apoi presaram fulgi de ciocolata alba si neagra peste aceasta glazura laptoasa.Apoi dupa ce s-a racit bine taiem in cuburi si ornam cu cate o scoica, melc sau steluta de mare din ciocolata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii