Aprinde cuptorul.Taie merele curăţate cubuleţe şi amestecă-le cu zahărul.Nucile taie-le mai mare.
Amestecă restul ingredientelor împreună. Nu te stresa că e cam gros aluatul. Pune si merele în aluat şi omogenizează compoziţia.
Toarnă în tavă rotundă unsă generos cu margarină.Niveleaza aluatul cu o spatulă. Coace 50-60 de minute.
NOTĂ:
Eu am înlocuit zahărul cu 2 linguri de îndulcitor lichid şi uleiul cu 125 g de unt moale.Merele le-am avut deja rase, aşa că a mers de data asta şi aşa.
Poţi servi cu frişcă sau cremă englezească sau simplă cu nişte ceai.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii