Prajitura rasturnata cu ananas

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Prajitura rasturnata cu ananas

Ingrediente

  • - 220 g zahar
  • - 150 g faina
  • - 4 oua
  • - 150 g unt
  • - 1 lingurita extract de vanilie
  • - o cutie de ananas feliat
  • - cirese glasate

Mod de preparare

Pentru inceput incingeti cuptorul la 160 C. Asezati feliile de ananas si ciresele glasate intr-o forma rotunda de tarta.

Mixati ouale, zaharul si extractul de vanilie pana ce compozitia isi tripleaza volumul. Apoi incorporati faina si untul topit. Turnati compozitia peste feliile de ananas.

Coaceti pana ce prajitura capata o culoare aurie si trece testul scobitorii.

Cand prajitura este gata scoateti din cuptor si presarati cu putin zahar pudra sa nu se lipeasca de farfurie. Asezati o farfurie deasupra si cu mare grija sa nu va ardeti, rasturnati prajitura.

POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise