autor:

Risco_Melinda

» » Prajituri

Prajitura Rudy

Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2013

Ingrediente
Aluat:250 unt ,la temperatura camerei, 150 gr zahar, 1 galbenus, 1 esenta de rom, 1 praf de copt, 2 linguri cacaua, 400 gr faina, Crema :500 gr brinza dulce, O cana de gris, 3 oua, 250 gr de zahar, 1 esenta vanilie, 2 plicuri zahar vanilat, Coaja de la o lamie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Aluat: Intr-un bol am pus untul,galbenusul si zaharul le-am amestecat putin ,faina se amesteca separat cu cacaua ,zaharul vanilat si praful de copt.

Dupa aceea turnam acest amestec in bolul cu unt, adaugam si esenta ,dupa care amestecam cu mina pina obtinem un amestec omogen.

Se imparte in doua bucati le punem in folie alimentara si le punem la congelator 10 minute cit preparam crema.



Crema : separam ouale ,albusurile le batem spuma adaugam si galbenusurile apoi zaharul treptat ,punem si zaharul vanilat coaja de lamie ,esenta, iar la urma brinza si grisul.

Mixam la viteza mica pina obtinem o crema de brinza

Scoatem aluatul din congelator ,ungem o tava cu margarina sau ulei si punem hirtie de copt ,una din bilele de ,,aluat,, o razalim in tava. Deasupra se pune crema de brinza dupa care radem si a doua bila ,,aluat,, si acoperim bine bine sa nu se vada brinza.

Dam tava in cuptor incins circa 40/45 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Rudy

Prajitura Rudy

Aluat: Intr-un bol punem faina amestecata cu praful de copt, zaharul, cacaoa, sarea,galbenusul

6 voturi    1 comentariu
30 min
Prajituri
Prajitura Rudy

Prajitura Rudy

Intr-un castron am amestecat faina, indulcitorul, cacaua. Am adaugat untul taiat cubulete si galbenusul.

58 voturi    25 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Risco_Melinda

    Risco_Melinda (Chef de cuisine) , 24 martie 2014

    intradevar este foarte buna

  • Risco_Melinda

    Risco_Melinda (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2013

    Multumesc ,incercatio nu veti regreta e delicioasa

  • Fara foto

    Rosu Nadia , 08 septembrie 2013

    am sa o incerc pare interesanta!

    • Fara foto

      Despina Munteanu , 08 septembrie 2013

      super buna..........multumesc

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Aluat:250 unt ,la temperatura camerei
  • 150 gr zahar
  • 1 galbenus
  • 1 esenta de rom
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacaua
  • 400 gr faina
  • Crema :500 gr brinza dulce
  • O cana de gris
  • 3 oua
  • 250 gr de zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Coaja de la o lamie

Raporteaza reteta

Retete
de Risco_Melinda
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se curata legumele si se taie marunt, eu le-am mixat cu ajutorul unui robot de bucatarie, se pune

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Prajitura Grizulina

Prajitura Grizulina

Faina, zaharul, grizul, cacaua si praful de copt se amesteca bine dupa care se adauga uleiul si laptele

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Spalam ciupercile si le rupem codita, dupa care ardeiul codita de la ciuperci, patrunjelul si usturoiul

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive

Risco_Melinda (Chef de cuisine)

intradevar este foarte buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon

 Într-un bol mixăm cele 4 ouă împreună cu zahărul până capătă consistența unei creme; Adăugăm smântâna

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Minitarte racoritoare cu iaurt grecesc si fructe de padure Minitarte racoritoare cu iaurt grecesc si fructe de padure

Iaurtul grecesc se pune intr-un tifon si se lasa la scurs peste noapte. Se pune faina cernuta impreuna cu untul,ouale, laptele si sarea

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Eclere cu crema de vanilie