Aluat: Intr-un bol am pus untul,galbenusul si zaharul le-am amestecat putin ,faina se amesteca separat cu cacaua ,zaharul vanilat si praful de copt.
Dupa aceea turnam acest amestec in bolul cu unt, adaugam si esenta ,dupa care amestecam cu mina pina obtinem un amestec omogen.
Se imparte in doua bucati le punem in folie alimentara si le punem la congelator 10 minute cit preparam crema.
Crema : separam ouale ,albusurile le batem spuma adaugam si galbenusurile apoi zaharul treptat ,punem si zaharul vanilat coaja de lamie ,esenta, iar la urma brinza si grisul.
Mixam la viteza mica pina obtinem o crema de brinza
Scoatem aluatul din congelator ,ungem o tava cu margarina sau ulei si punem hirtie de copt ,una din bilele de ,,aluat,, o razalim in tava. Deasupra se pune crema de brinza dupa care radem si a doua bila ,,aluat,, si acoperim bine bine sa nu se vada brinza.
Dam tava in cuptor incins circa 40/45 de minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii