Se amestecă ouăle, laptele, îndulcitorul cu telul. Se adaugă treptat margarina topita, dar nu fierbinte.Praful de copt şi făina se amestecă, apoi se adaugă tărâţele(de la Plafar) si fulgii de ovăz. Se amestecă toate şi iese un aluat moale care curge.
Merele şi perele se curăţă şi se taie felii foarte subţiri. Cine doreşte poate pune scorţişoară peste ele.
Se amestecă fructele cu aluatul şi se întinde într-o tavă unsă cu grăsime.
Se da la foc vreo 30 de minute.(cuptor preîncălzit)
În acest timp se face crema. Se separă galbenuşurile, se adaugă îndulcitorul, esenţa şi se amestecă bine. Se adaugă brânza moale, făina şi se amestecă iar. Albuşurile se bat bine şi se adaugă . Se întinde peste prăjitura aproape coaptă şi se mai dă la cuptor pâna se rumeneşte puţin.
E bună şi caldă, şi rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii