Reteta de prajitura Semiluna. Prajitura Semiluna reteta simpla, economica si gustoasa. Prajitura Semiluna cu nuca.
Reteta de prajitura Semiluna este extrem de simpla si se prepara foarte usor, incat o poate face si un copil. Are un blat pufos, aromat cu vanilie si un strat generos de nuca.
Intr-un bol mixati ouale intregi cu zaharul, un praf de sare si vanilia pana cand isi dubleaza volumul. Adaugati uleiul in fir, mixand continuu.
Incorporati apoi cu o spatula faina cernuta impreuna cu praful de copt.
Compozitia obtinuta trebuie sa curga de pe spatula, dar sa lase urme in aluat.
Acoperiti o tava cu dimensiunile de 22×30 cm cu hartie de copt, turnati aluatul si presarati nucile macinate sau tocate cu cutitul, pe toata suprafata prajiturii.
Preincalziti cuptorul la 180°C si coaceti prajitura 30-35 de minute. Faceti testul cu scobitoarea.
Scoateti prajitura pe un gratar sa se raceasca complet, pudrati-o cu zahar praf vanilat, apoi, cu o forma rotunda de inox (6 cm diametru ) sau cu un pahar, decupati semilune.
Cum v-am mai spus, reteta de prajitura Semiluna este extrem de simpla si gustoasa si va invit s-o incercati. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii