Blatul:
Albusuruile se bat spuma cu cele 200 g de zahar. Apoi adaugati faina si nuca. Dati la cuptorul preincazlit in prealabil, la 180 de grade pana cand se rumeneste frumos.
Crema:
Se caramelizeaza 200 g. zahar Cand s-a topit tot, foarte bine, adaugati margarina/ untul pana se topeste. Apoi adaugati si nuca, iar la sfarsit galbenusurile care in prealiabil au fost batute impreuna cu 6 linguri de zahar.
Se mai amesteca pentru 2-3 minute.
Cand blatul este gata, se aseaza pe o tava, si cat este inca cald, se pune deasupra jumatate din ciocolata alba data pe razatoare, dupa care se aseaza crema de caramel, iar deasupra din nou ciocolata alba rasa.
Asta este tot! Este o prajitura foarte gustoasa dar si foarte dulce.
Sa aveti pofta mare!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii