Aluatul:oul se freaca cu zahar pana se topeste,apoi se adauga margarina, untura,iaurtul,coaja de lamaie,coaja de portocala.Praful de copt se amesteca cu faina si se framanta cu celalalte ingrediente.Se lasa la rece pana pregatim umplutura.
Umplutura:merele se dau pe razatoare cu coaja se aduga nuca prajita,branza dulce,oul batut,grisul,esenta de rom,zahar dupa gust,scortisoara,zaharul vanilinat si portocala taiata cubulete.
Aluatul se inparte in doua parti.Tava se unge cu lei si se tapeteaza cu faina.Se intinde prima foaie in tava peste care se presara un strat de gris.Se aseaza unpluturasi se aseaza a doua foaie.Se inteapa cu furculita din loc in loc.Se da la cuptor pt 45 minute.
dupa ce se scoate de la cuptor se lasa la racit
Glazura:4 linguri cacao,4 linguri ulei,8 linguri de apa,6 linguri de zahar praf se fierbe pana se ingroasa.Se toarna pe prajitura racita si se orneaza cu portocale.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii