In oala mixerului amestecam untul cu zaharul pana devine o crema spumoasa adaugam ouale si coaja de lamaie amestecam adaugam faina cu praful de copt amestecam dupa care adaugam fisticul si ciocolata si intrerupem actiunea mixerului. Aluatul se ruleaza in doua rulouri subtiri.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade tapetam o tava cu pergament si asezam rulourile pe tava si le dam la copt ptr 25 de minute pana se rumenesc.
Lasam sa se raceasca dupa care taiem felioare de 1cm si le asezam pe tava tapetata. Le dam la cuptor la 160 de grade ptr a le usca 20 de minute. Ies foarte crocante
ptr sosul de iaurt - amestecam iaurtul cu zahar si coaja de lamaie rasa gustam sa fie dulce dupa gustul nostru si servim cu prajiturelele. Eu le-am pregatit dar am taiat fisticul in doua ca sa fie mai gustos in prajiturele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii