Prajiturele din branza cu amestec de gem

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Prajiturele din branza cu amestec de gem

Ingrediente

  • ptr 12 prajiturele
  • ptr baza
  • 100 gr biscuiti facuti faina
  • 50 gr de unt topit
  • ptr umplutura
  • 250 gr de branza moale 9%
  • 250 gr branza de vaca
  • 3 oua
  • coaja rasa de lamaie
  • 1/2 pahar de zahar
  • 2 linguri de amidon de porumb
  • 100 gr de gem de fructe de padure sau cirese negre

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 150 de grade si tapetam o tava de muffins.

Intr-un bol amestecam faina de biscuiti cu untul pana a devenit o compozitie uniforma. Punem in fiecare manseta o lingura de biscuiti cu unt o nivelam si cu fundul unui pahar o presam bine si da-m la congelator ptr 15 minute.

Amestecam branzeturile si turnam peste baza de biscuiti pana la 3/4 din manseta. Cu o lingurita luam picaturi din dulceata sau gem si picuram pe fiecare prajitura.

Coacem 18-20 de minute pana sunt rumenite Se pastreaza in frigider pana la servire - sunt foarte gustoase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise