Pentru blat, separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile la mixer, galbenusurile se amesteca cu praful de copt si cu o lingura de faina, adaugam apoi albusurile si restul de faina, coacem aluatul 20 de minute (aproximativ) si dupa ce se raceste blatul, il vom taia fin in lung, la jumatate.
Pe langa dulceata, crema se face din smantana, branza de vaci, sucul de portocala respectiv cel de lamaie si cojile rase, se amesteca toate cu mixerul, este o crema acrisoara delicioasa.
Gata! O reteta foarte rapida, si aspectuoasa. Nu am dreptate?
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii