Se bat ouale cu 150 g zahar (sau 7 linguri zahar). Se caramelizeaza foarte putin 100 g zahar intr-o craticioara si se adauga mierea pana se dizolva, apoi apa si se formeaza un sirop in care adaugam si scortisoara. Acest sirop se toarna fierbinte peste compozitia de oua si se amesteca apoi cu faina si praful de copt. Uleiul se adauga la sfarsit, putin cate putin.
Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu pesmet si se da la cuptor, la foc potrivit
Taiem feliute subtiri, cubulete, gutuia si marul si le adaugam in tava cand s-a ridicat blatul.
E foarte gustoasa pentru copii!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii