Cum ar fi sa ne trezim dimineata si pe masa sa fie numai tablete de tooate tipurile de ciocolata?Sa fie tableta la metru...oai sau la KILOMETRU! :)) Prea multe basme?Bine ma opresc si facem sa fie realitate ; sa transformam tabletele de ciocolata in praline buune cu nuca,jeleuri sau orice va copleseste sufletul .Puteti pastra pralinele la frigider si de cate ori treceti pe acolo (eu ma "chinui" sa trec cat mai des) sa va rasfatati cu propriile voastre praline de ciocolata!
Punem ciocolata si frisca pe baie de aburi si topim ciocolata prin amestecare. Adaugam vanilia.Lasam putin la racit. Pentru pasul urmator aveti nevoie de o forma musai de silicon :).Eu am una in forme de inimioare,rosie.Umeziti forma de silicon cu putina apa apoi cu o lingurita puneti ciocolata inauntru cam un sfert din inimioara (sau ce forme aveti) si adaugati nuca macinata.Dupa aceea umpleti restul de inimioara cu ciocolata si lasati la congelator cateva ore pana cand ciocolata s-a intarit. Scoateti pralinele apasand cu degetul pe dosul formei.Decorati pralinele cu ciocolata alba topita sau cocos(eu am avut incing ramas de la prajiturelele de Craciun) si pastrati pralinele la frigider. Delicios!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii