Migdalele, astfel pregatite, se folosesc mult in tarile arabe.
Se iau migdale, cite e nevoie. Se pun deasupra unor mincaruri, ca decor.
Migdalele se fierb apoi se arunca apa in care au fiert, nu se spala, se ia coaja de pe ele (se curata usor,fierte fiind). Dupa aceea, fiecare migdala se taie in 2, deci daca inainte de taiere avem 20 de bucati, vom avea 40.
Dupa aceea se prajesc maroniu (sa nu fie foarte inchise la culoare), se mai inchid putin la culoare, dupa ce se scot din ulei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii