In oala mixerului cernem faina adaugam drojdia si zaharul si uleiul de masline si incepem sa amestecam dupa care adaugam apa treptat si sarea si lasam mixerul sa lucreze 10 minute, sa framante aluatul.
Scoatem aluatul si il transferam in alt bol pe care l-am uns cu putin ulei de masline. Il lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul.
Pregatim o tava cu pergament si intindem aluatul direct in tava intizandu-l cu mainile pana ce acopera tava complet. Il decoram cu masline, putin rozmarin, felii de ardei sau alte legume si stropim cu inca putin ulei de masline pe deasupra si putina sare grunjoasa.
Il coacem la 200 de grade, aproximativ 20-25 de minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii