Spalam toata carnea si o punem intr-o oala de 8 litri ,adaugam morcovul curatat si taiat in rondele grosute ,telina curata ,taiata in bucatele ,si acoperim cu apa lasind la fiert 1 ora si 1/2 la foc mic.Apoi adaugam nautul,orezul si cartofii taiati in bucatele mici.si mai lasam 20 de minute la foc mic.Carnea o scoatem toata din oala pe o farfurie si fiecare isi adauga carne in supita dupa plac.Daca va ramine carne puteti face crochete.Este o supa foarte buna acompaniata su o salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii