1. Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Unge cu unt 6 vase mici termorezistente sau o tava de 12 briose.
2. Topeste ciocolata cu untul/margarina.Adauga cafeaua si amesteca.
3. Bate ouale cu zaharul, cu mixerul, pana cand amestecul se ingroasa si si-a triplat volumul, aprox. 10 minute.
4. Toarna ciocolata in amestecul cu oua si amesteca-le bine.Incorporeaza faina, apoi toarna amestecul obtinut in cele 6 vase, lasand 1cm margine, pentru ca aluatul va creste.Pune vasele pe o tava de copt si da-le la copt 8-9 minute, pana cand au devenit destul de tari (dar centrul sa fie inca lichid) cat sa poata fi rasturnate.Se servesc alaturi de smantana sau frisca batuta.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii