Cu 200g de zahar facem caramel si ungem cu asta o forma rotunda rezistenta la cuptor.
Fierbem laptele cu 4-5 bucati de coarja de lamaie si scortisoara. Dupa ce laptele a dat in fiert scoatem corjile si scortisoara.
Intr-un lighenas punem oule, galbenusurile, 300g de zahar, sucul de la lamaie, miezul de paine si laptele fiert.
Mixam totul cu blender pana iese ca o crema.
Punem crema in forma si introducem la cuptoru preincins la 180 grade in "baie maria" timp de o ora.
Cand e gata scoatem din cuptor si cu ajutorul unui platou rotund viram budinca sa cada cu sosul de caramel in sus. Inainte de a servi e bine sa lasati sa se raceasca pentru ca e mai "gustoasa".
Pofta buna, va dorim!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii