Batem 5 albusuri spuma tare adaugand incet 150 gr.de zahar si apoi 200 gr. de nuca .Forma rotunda o ungem cu putin unt si o tapetam cu faina, punem compozitia in forma si o punem la copt. Totul repetam .
Galbenusul il batem bine cu zaharul si apoi il fierbem pe aburi. Batem frisca si o amestecam cu margarina cand s-a racit galbenusul le omogenizam pe toate.
Ciocolata si untul care a ramas le topim pe abur, apoi ungem piscotul cu ciocolata apoi cu crema, punem al doilea piscot iarasi ciocolata si iarasi crema. Se intinde crema uniform peste tot, se presara cu nuca si se orneaza cu ciocolata ( vezi pozele )
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii