Pui aromat a la`Sabrina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Pui aromat a la`Sabrina

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • Bucati de pui ( cate doriti )
  • 1 Morcov
  • 1 Capatana de usturoi
  • 1 Ceapa rosie
  • 2 Linguri de margarina
  • 4 Linguri de ulei de masline
  • 4 Rosii
  • 1 Legatura de patrunjel
  • Sare, Piper, Condimente dupa gust.

Mod de preparare

Haideti sa incepem.

Luam puiul si il spalam bine bine binee..apoi il \"trantim\" in apa intr-o olicica, punem oala pe foc si uitam de ea pana se fierbe puiul.

Intr-o alta olicica, punem rosiile la oparit pentru ca urmeaza sa le decojim mai tarziu.

Bun, acum nu luam pauza de tigara...ne apucam frumos de macelarit. Curatam usturoiul si il pisam, il punem intr-un castron cu putina sare si un gat de ulei de masline si-l lasam deoparte.

Luam ceapa si o maruntim , morcovul il dam prin razatoare si punem rezultatele obtinute intr-un castron.

Scoatem rosiile de la oparit, le racim , le decojim si le tocam marunt si pe ele.

Intr-o tigaie, punem uleiul de masline la incins, si peste el, adaugam cu grija ceapa si morcovul pana se calesc.

Dupa ce se calesc, punem si usturoiul si urmam aceeasi procedura si cu el.

Speram ca s-a calit odata usturoiullll si punem in sfarsit rosiile tocate la fiert.

Amestecam bine si lasam pe foc cateva minute.

Acum punem margarina si amestecam bine.

Scoatem puiul din apa si il punem si pe el peste sosul obtinut pentru 5 minute.

Oprim focul si adaugam patrunjelul tocat marunt peste compozitie.

Iar acum..putem sa luam pauza de tigara bine meritata !

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise