Pui cremos cu sos Camembert si ciuperci

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
ridicata
Pui cremos cu sos  Camembert si ciuperci

Ingrediente

  • 2 piepti pui feliati dezosati si fara piele
  • 1 cutie Camembert de 250 grame
  • 1 lingura unt
  • 300 grame ciuperci feliate
  • 1 catel usturoi
  • 2 cepe albe
  • 1 lingurita mustar
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se pune o tigaie la foc cu cateva picaturi de ulei,cand acesta s-a incins se adauga feliile de piept de pui,se sareaza si se pipereaza,se lasa pana se frig.Dupa ce s-au fript se scot intr-un vas si se lasa la racit.In aceeasi tigaie in care am prajit puiul se adauga untul,ceapa taiata cubulete si catelul de usturoi zdrobit si ciupercile se lasa la calit dupa care se pune apa si se lasa sa fiarba.Dupa ce s-au fiert ciupercile se adauga mustarul,smantana,si branza .Se lasa pe foc pana aceasta se topeste apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se pun in sos feliile de carne se mai lasa putin pe foc dupa care se poate servi.Se poate orna cu verdeata proaspata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise