Tai carnea bucati. Amesteci iaurtul cu aceeasi cantitate de apa si lasi carnea in aceasta compozitie 30 de minute la temperatura camerei. Intre timp amesteci pesmetul cu boia, sare, piper dupa gust. Dupa cele 30 de minute scoti bucatile de carne din iaurt, le treci prin pesmet, le scuturi de surplus si le prajesti in ulei incins. le scoti pe servetele absorbante.
*eu am folosit de data asta amestec picant pt pane de la Kamis dar nu am fost multumita. Altadata am facut cu pesmet si au fost mai bune, deci nu va recomand sa luati din comert amestecuri de pane pt aceasta reteta, mai bine folositi pesmet.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii