Se taie ceapa si ardeii rosii julien si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei. Pieptul de pui se spala, se taie julien si el si se prajeste in tigaie se sareaza, se adauga chili si un condiment special achiote.
Dupa ce este gata si pieptul de pui se adauga peste legume si se serveste ca in imaginile alaturate. Se serveste pe fund de lemn, deasupra fiind asezata o frunza de banan pe care se aseaza mancarea. Un preparat asemanator cu preparatele noaste mai putin condimentul special achiote.
Ca diferenta de mancarea noastra, ei servesc acest preparat cu urmatoarea garnitura : orez, piure de fasole neagra, porumb fiert, banana trasa la tigaie si acompaniat fiind de tommillo(sos de rosii, chilli, patrunjel, ceapa foarte iute, piper si turmenic) si tortilla de porumb.
Prietenii mei din Costa Rica, mananca combinat amestecand gustul dulce cu gustul normal al felului principal ceva nou pentru mine dar care nu m-a deranjat chiar mi-a placut gustul.
Pofta Buna
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii