Se scoate soricul de pe sunca si se taie fasii lungi subtiri,se gaureste puiul si se introduc fasiile de sunca prin gauri si se innoada apoi se asezoneaza cu sare si boia de ardei.Sunca se taie bucatele mici, ceapa se toaca marunt, 2 morcovi se toaca marunt,
2 morcovi se tai rondele subtiri si ghebele se tai cubulete. Se caleste ceapa intr-un pic de ulei de masline si se adauga morcovii marunti, ghebele si un pic de supa de pui, sare si usturoi taiat bucatele mici.
Cand a scazut zeama de tot, se opreste si se pune amestecul rezultat intr-un castronel sa se raceasca un pic. Se umple puiul apoi se stropeste tava cu ulei de masline,un pic de supa de pui, morcovii rondele si se aseaza puiul apoi se completeaza cu supa cat permite tava. Se baga la cuptor si se mai pune zeama din tava cu lingura peste pui cand se usuca prea tare.
Durata coacerii e in jur de 1 h si 30 min.
Cand este gata, se taie puiul pe mijlcoul pieptului, se scoate umplutura si se aseaza impreuna cu rondelele de morcovi pe platou si se toarna zeama ramasa peste el.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii