Înainte de a începe, se scufundă vasul roman pentru 20 de minute în apă rece.
Cartofii se curaţă şi se taie cubuleţe. Se spală puiul.
Peste cartofii tăiaţi şi spălaţi se adaugă 2-3 linguri de ulei, boia, sare, piper şi se amestecă. Cartofii se aşează în vasul roman astfel încât să rămână loc pentru pui. Puiul se unge şi el cu 2-3 linguri de ulei şi se condimentează. Se aşează puiul pe patul de cartofi şi se adaugă mult usturoi tăiat jumătăţi. Se acoperă vasul roman şi se dă la cuptor pentru 1 oră. După o oră, se îndepărtează capacul şi se lasă puiul la rumenit 10-15 minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii