Se fierb 5 minute bucatile de pui,intre timp se ia si spuma.Se scurg de apa si se adauga intr-o tigaie cu ulei .Se intorc pe ambele parti,se sareaza si cand au prins o culoare aurie se scot.In timp ce puiul este la prajit ne ocupam de ciuperci.Se spala sau se curata de piele,se taie dupa plac si se calesc in ulei cateva minute,pana scade zeama si incep sa se rumeneasca.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se scot si se aseaza langa puiul prajit.Se serveste dupa plac si gust,cu mamaliguta si smantana.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii